Hoppa till innehåll Hoppa til navigering

Köp OSRAM

338 resultat
*rek.: rekommenderat pris

Tydlig syn på vägen är nyckeln till säkerhet

Ett av de viktigaste skälen till att använda första elsystem i bilar har blivit behov att belysa vägen och lite senare också markera sig på vägen för att vara synlig och kunna syna andra bilister och trafikanter. Därför är det livsviktigt att ha fungerande belysning framför allt strålkastare, bromljus, blinkers m.m. Företaget Osram med sina glödlampor är proffs i detta område under redan 100 år och förser bilar av olika märken med både invändig och utvändig belysning så framgångsrikt att det har kunnat nå omsättning på 4,3 miljarder euro. Här arbetar nästan 40.000 specialister som sysslar med att utveckla endast tillförlitliga lampor, som packas och skickas till 150 länder, fastän deras tillverkningsställen är belägna i 19 länder i olika världsdelar för att vara närmare kunder.

Omfattande utbud av osram glödlampor

När det gäller letande efter hållbara lösningar till fordonets belysning, så kommer man ofta ihåg Osram – ett varumärke, som dök upp 1906 och 1919 började snabbt tillverka lampor. Lite senare lanserar Osram glödlampor med karakteristisk form som har bevarats till början av 2000-talet. Nu sysslar företaget med tillverkning av nästan 3 miljoner lampor varje dag och en del av dem väljs av mästare inom bilens elsysten Bosch, Valeo, Magneti Marelli, Hella som huvudleverantör av belysningsutrustning. Och även när enskild kund väljer Osram så tar den del av omfattande program för miljöskydd, som företaget driver med sina högteknologiska processer av återvinning. Och det är det minsta det gör, eftersom Osram får ständigt utmärkelser för innovationer och arbetet med utveckling av renare miljö genom att främja byte av gamla lampor mot nya energieffektiva. 

Vilka lampor får man från Osram

Man känner Osram även när man byter hushållslampor, men dess huvudinriktning är bunden till fordonets belysning och elsystem. För att inte tveka att ens bromsning blir omärklig, tillverkar Osram bromsljus som speciellt nu garanterar starkt ljus vid olika väderförhållanden, för att inte tala om moderna xenonlampor till strålkastare. Odugliga lampor av invändig utrustning utsätter ditt liv kanske inte för fara, men det kan vara lite obehagligt att söka efter någonting i kupen utan ljus. Eller när man tar sig ur bilen, måste man ha fungerande dörrlyktor från Osram för att inte glömma nödvändiga väskor inne och se vad som händer ute. Därför vänd dig till 123bildelar.se för att beställa osram glödlampor vad som än har hänt.