Hoppa till innehåll Hoppa til navigering

PORSCHE delar online

Från stridsvagnar till bilar med svansmonterade motorer

Porsche historia började redan inför andra världskriget, fastän på den tiden utvecklade och konstruerade dess grundare Ferdinad Porsche bilar åt andra bilföretag och tillverkade stridsvagnar åt nazister under kriget. Efter att bli friköpt från franska fångenskapen utvecklade Ferdinand Porsche och hans son egen riktig Porsche – modellen 356 med bakmonterad luftkyld motor och andra delar från Volkswagen Beetle. Vidare versioner av modellen fick mer speciellt konstruerade porsche bildelar och starkare motoralternativ, som var högt uppskattade på kappkörningar. Ikonen Porsche 911 kom ut efteråt för att ersätta den gamla 356 1963 – då blev det större 2-dörrars fyrsitsig modell som krävde 6-cylinders motor och tillverkades bl.a. i karosseriversion Targa med löstagbara glastakdelar .

Noggrana porsche reservdelar

Strävan efter att serietillverka sportbilar har varit stor tack vare familjetraditioner som gäller och därför presterar moderna Porsche kraftigt och har utmärkta köregeneskaper. Men 911:an är den rena tyska precisionsbil, som dock kräver porsche reservdelar för underhåll och reparation av legenden. Mer svagare klassiska modeller 914/924, vilka var resultat av samarbete med VW och hade gemensamma delar från Audi, verkar vara mer tillförlitliga. Om allt fungerar bra, så kan man uppgradera bilar med originella porsche tillbehör, som är lättare att köpa online, t.ex. på 123bildelar.se.

Både klassiker och moderna stadsjeepar

Sanningen är att vi inte kan lova guld och gröna skogar för dig som restaurerar klassiska porsche, vi har dock en del av porsche reservdelar till klassiska modeller, men det största utbudet lovar vi till moderna klassiker som SUVen Cayenne, sportbilar Boxter, Cayman m.m. Det kan tyckas att sportbilar slits snabbare pga. hårdare körstil och man blir trött på att byta regelbundet porsche delar, men det är inte fallet med väluttänkta, sofistikerade Porsche som håller måttet. Välj bara originella porsche reservdelar i vår butik, så får du allt som behövs.

Till de PORSCHE reservdelarna.