Hoppa till innehåll Hoppa til navigering

Köp Vindrutespolarpump

338 resultat
Pump, Spolarvätska
VDO
Pump, Spolarvätska
A2C53030219Z
254,69 skr
Varunr:  15260391

pris per enhet
Pris inkl. moms
plus frakt
I LAGER
Detaljer
*rek.: rekommenderat pris

Vad gör din vindruterengöring effektiv?

Vindruterengöring krävs när under regnet är fönstret täckt av lera på grund av den aktiva rörelsen av bilar från närliggande filen, på vintern är lera tillsatt med snö och svartis, och på sommaren klibbar ett stort antal insekter under snabb körning till vindrutan. I så fall spelar vindrutespolarpump en stor roll eftersom med dess hjälp kan du hålla vindrutan ren och på så sätt säkerställa dess genomskinlighet. Använda den här enheten kan man göra i vilket som helst väder, och användningen blir effektiv i alla fall. Kärnan i hela systemet är en speciell pump, som är ansvarig för att pumpa vatten till mekanismen. Pumpen är en liten detalj, vilket är extremt viktigt för driften av hela systemet. På grund av betydande belastning slits enheten ut snabbt.

Problem med pumpen

Pump är en liten motor som består av ett arbetshjul, borstar och en oljetätning. Det finns olika konstruktioner av pumpar beroende av tillverkare, men alla de fungerar enligt samma princip: pumpen levererar med vatten eller en speciell vätska för att tvätta vindruta. Om vindrutespolarpump inte kan problemet ligga i munstycke eller tank. Beroende på konstruktion kan dessa element antingen repareras eller ersättas helt. Om rengöring av muntycken, byte av otäta slangar, reparation av elmotor hjälper inte så behöver man byta pump utan tvekan.

Hitta ersättning billigt

För att inte äventyra med trafiksäkerhet speciellt när vädret brukar ändras snabbt rekommenderas det att undersöka att vindrutespolarpump fungerar som den ska. Därför slå på den inom 2 sekunder för att kolla om den är i stånd att tillföra vatten på vindruta. Fungerar den inte så skaffa dig en ny spolarpump enkelt genom att beställa i 123bildelar.se. Där hittar du olika typer pumpar för alla tänkbar bilmodeller till priset som förvånar dig – så skuvade priser har världen inte sett förut!