Hoppa till innehåll Hoppa til navigering
Min bil
Förbättra

Köp Verktyg

2 resultat
Installationsverktyg, Flerspårsrem
GATES
Installationsverktyg, Flerspårsrem
7468-10103
SFT002
979,88 skr
Varunr:  10574226

pris per enhet
Pris inkl. moms
Gratis frakt
I LAGER
Detaljer
*rek.: rekommenderat pris

Praktiska verktyg

Att ha funktionella och praktiska verktyg är A och O när det kommer till både bilägande och för alla de som är praktiskt lagda. Man brukar säga att en konstnär aldrig är bättre än sina verktyg. Med praktiska verktyg från 123bildelar.se så kan du vara säker på att du på egen hand kan lösa de flesta situationerna utan problem. Vare sig det gäller att mecka runt i motorutrymmet på din bil, ta en titt på bromssystemet, eller montera sommarhjul så behövs det olika typer av verktyg. I vårt lager hittar du många olika typer av användbara verktyg att använda dig utav.

Bra verktyg till bil

Om man använder sig av kvalitetskomponenter så behöver man naturligtvis verktyg som matchar deras kvalité. Hos oss så hittar du ett stort utbud av olika typer av verktyg. Vi använder oss av originaldelar, och vi förstår vikten av att dessutom använda sig av verktyg som är riktigt bra. Därför så kan du vara säker på att vi har verktyg som är testade och som vi själva hade velat använda. Dessutom så kan du alltid förvänta dig snabb leverans när du handlar från oss. Vi erbjuder dig bra verktyg till ett bra pris!

Många olika bilverktyg

Det finns naturligtvis många olika typer av användningsområden för verktyg, och därför så behöver man ofta olika typer av verktyg. En del bilmärken kräver speciella nycklar eller hjälpmedel för att kunna pillas på. Vi har verktyg som fungerar med de allra flesta bilmärken, såsom exempelvis Volvo, Audi, BMW och VW. Om det är några bilverktyg som du saknar i vårt sortiment så är det bara att kontakta vår kundtjänst med ett meddelande. Vi kommer då att ta en titt på det och försöka köpa in fler verktyg som både håller god kvalité liksom ett lågt pris. Detta innebär att du ska kunna få tag på alla typer av verktyg, oavsett om vi har de inne i vårt sortiment för stunden eller inte. Trots detta så är vi säkra på att du kommer bli nöjd över vad vi redan nu har på våra lagerhyllor!