Hoppa till innehåll Hoppa til navigering

Köp Torkarblad/-gummi

2 280 resultat
*rek.: rekommenderat pris

Hur viktigt att välja kvalitativa torkare

Efter byte av sommardäck mot vinterdäck brukar förare titta mot vindruta som också kräver något slags skydd om vintertid. Ruta som hela sommaren var rengjord från insekter, damm och smuts med vindrutetorkare som kräver byte efter sådan förhållanden. Vill torkarblad inte rengöra vindruta så kan det leda till dålig synlighet speciellt när det snöar och det påverkar trafiksäkerhet direkt. Kvalitativa torkarblad-gummi ska ha en jämn konsistens och gummifärg, samt vara fri från grader och hullingar och tillverkade av elastiskt gummi. Dessutom för billiga torkare smörjer smuts över hela vindruta, utan mer kvalitativa ligger tätt mot glaset och det möjliggör att rensa det effektivt under 1-2 gånger.

Torkarbladens typer

Enklaste är torkare med stomme med systemet av vipparmar med gångjärn. Billigaste modellerna är utrustade med metalldelar som snabbt lossas och frostas. Det är bättre att välja en plastram, vilket garanterar större noggrannhet i anslutningen och bättre rörlighet och därmed anliggning. Ramlösa torkarblad-gummi är tillverkade av gummi och plastram med inbyggda två tunna metallplattor, mellan vilka ett gummiblad sätts in, vilket utför glasrengöring. Eftersom det inte finns någon stomme som kunde vara utsliten fungerar en sådan vindrutetorkare i flera år, och endast ett gummiblad behöver bytas. Vad bra är att de inte blir skeva och rör sig nästan tyst på glaset.

Billigare alternativ.

Torkarblad-gummi ansvarar för tydlig syn av hela trafikläget som händer tack vare ren och genomskinlig vindruta. Därför välj endast rekommenderade av din biltillverkare torkarblad som vet vilka passar till rutans form. Vänd dig till 123bildelar.se för att själva titta beskrivning och listan av fordon som torkare är lämpliga till. Dessutom kan man lätt och billigt få tag i dem med helt galna priser som blir varje dag allt mindre och mindre med samma snabba leverans som förut!