Hoppa till innehåll Hoppa til navigering
Min bil
Förbättra

Köp Tätningar/packningar

5 490 resultat
*rek.: rekommenderat pris

Håll det tätt

När man har en bil så är det i dessa vätskor och liknande som behöver vara inne i bilen, speciellt i motorn. Det finns alltså en risk att dessa vätskor och oljor läcker, vilket man inte vill. Det blir för det första väldigt kladdigt, sen finns det också en risk att något går sönder eller om oljan tar eld så kan det börja brinna. Med tätningar och packningar så kan du enkelt se till att dessa vätskor håller sig på plats. På 123bildelar.se hittar du just dessa produkter. Här finner du avgas rengörings packning, bränslesystem tätningar, cylinderpackning, kylsystem tätningar, oljesystem tätningar, packboxar, insugsgrenrör, kamaxelhus, turboladdare, ventilkåpa, vevhus, ventilskaftstätning, packningssatser, och mycket mer.

Olika tillverkare och produkter

Det finns en rad olika produkter så att du kan hålla det så tätt som möjligt i din bil. På 123bildelar.se hittar du produkter för dina tätningar packningar, från en rad olika märken, som till exempel Metzger, Hella, BGA, BluePrint, Elring, Febi Bilstein och många fler. Beställ hem dina produkter i din egna takt när du sitter framför din dator, så slipper du åka iväg till en bilhandlare eller till en bilverkstad för att lösa dina affärer. Du sparar inte bara din tid, du sparar pengar också! Se till att hålla bilen tät med dessa produkter och du lär aldrig behöva oroa dig för läckage igen. Skulle det vara så att något läcker i din bil, så kan det sluta med dyra kostnader hos en bilverkstad. Speciellt om läckaget skulle förstöra något mer i din bil. Se till att hålla bilen och dess oljor samt vätskor täta med tätningar packningar, som hjälper mot läckage och andra spridningar.

Enkelt att göra själv

Vet man vad det är man faktiskt gör, då är det inte så svårt att fixa till tätningar och packningar på en bil. Förutsatt att du läser på lite innan såklart, men så fort du har en grund så är det bara köra. Det som är toppen med detta är att du själv kan fixa till bilen om något skulle hända, dessutom kostar det dig väldigt mycket mindre pengar än om du tar bilen till en bilverkstad. På 123bildelar.se hittar du en rad olika produkter, både för dina tätningar packningar, men också väldigt många fler bildelar som du behöver när något skulle gå sönder. Beställ i din helt egna takt och slipp serviceavgifter och dyra delar redan nu. Dessutom får du produkterna hemskickade!