Hoppa till innehåll Hoppa til navigering
Min bil
Förbättra

Köp Startspärr (immobilizer)

1 resultat
Immobilizer
HELLA
Immobilizer
5RD 007 511-011
4 784,25 skr
Varunr:  13903923

pris per enhet
Pris inkl. moms
Gratis frakt
Tillgänglig
Detaljer
*rek.: rekommenderat pris

Stort utbud startspärr

När man är på jakt efter en startspärr så är det naturligtvis viktigt att du hittar en sådan som är kompatibel med din bil. Genom att välja och vraka i vårt stora sortiment så kan du hitta en startspärr som är av precis lika god kvalité som något du hade fått på en licenserad verkstad. Med rätt startspärr så kommer din bil att kännas som ny igen - i alla fall när det kommer till hur startspärren fungerar. Om din nuvarande startspärr strular så bör du seriöst undersöka möjligheten att köpa en helt ny startspärr - det är du värd!

Vikten av startspärr

Oavsett om du kallar det immobilizer eller startspärr så är funktionen densamma. Detta är att det gör det svårare för exempelvis tjuvar att stjäla din bil. En startspärr fungerar nämligen på så vis att den kräver en elektronisk kod innan motorn till bilen kan starta och på så vis senare förflyttas. En startspärr är dock en elektronisk komponent som har en tendens att gå sönder när den blir allt äldre. Det visas då en varningslampa i din bil, och skulle du skymta denna så bör du omgående undersöka möjligheten att införskaffa en ny startspärr. Du kan installera en ny startspärr på egen hand eller ta bilen till en behörig reparatör - men oavsett vilket så får du allra billigast en startspärr från oss på 123bildelar.

Billig startspärr

Det kan tyckas löjligt att en så liten komponent som en startspärr ska kosta en smärre förmögenhet att byta ut på din bil när du går till en traditionell verkstad eller bilreparatör. För att undvika någon sådan överdriven kostnad så kan du istället ta och köpa en billig startspärr från vår webbshop, och om du är tekniskt lagd så kan du till och med försöka dig på att byta ut din startspärr på egen hand. Om du inte känner dig bekväm med att själv mecka med din bil - det är enklare än vad man kan tro - så kan du ändå lämna in din bil och vår startspärr till en verkstad, så kommer du undan billigare då verkstaden inte kan fakturera dig för materialkostnad.