Hoppa till innehåll Hoppa til navigering

Köp Smörjning

1 882 resultat
Tätningsring
ELRING
Tätningsring
176.090
24,03 skr
Varunr:  10313530

pris per enhet
Pris inkl. moms
plus frakt
I LAGER
Detaljer
*rek.: rekommenderat pris

Viktigt att smörja bilen

Det är viktigt att man smörjer bilen titt som tätt, så att det skapas mer bättre tribologiska förhållanden mellan de ytorna som rör varandra. På 123bildelar.se hittar du ett stort utbud av produkter för din smörjning. Här finner du kamaxelsmörjning, oljefilterhus, oljekylare, oljemunstycken, oljepumpar, oljesilen, oljeslangar, oljestat, oljetrycksgivare, oljetråg och såklart oljor. Precis allt som du behöver för att erbjuda din bil en så bra och ordentlig smörjning som den vill ha. Det finns således ett smörjningssystem som tar han om detta åt dig, men du behöver själv byta ut delar i detta system då och då.

Hur smörjningen fungerar

Smörjsystemet ger flödet av ren olja vid en bra temperatur, men också med ett lämpligt tryck på varje del av motorn. Oljan är utstött i pumpen av vattnet, och ska sedan åka mellan oljefiltret och via trycket matas till lagrarna och även till oljetrycksmätaren. Dock behöver man ändå göra ett oljebyte då och då när man äger en bil. På 123bildelar.se hittar du ett stort utbud av produkter för din smörjning, så att du får en så bra och funktionell bil som möjligt.

Beställ hem dina delar enkelt

Ibland kan man behöva åka till en bilverkstad för att få oljan bytt, men är du händig så kan du också göra detta själv. På 123bildelar.se hittar du en rad olika produkter och delar som du behöver när det gäller din smörjning. Här hittar du allt mellan tätningsringar till en sensor för motoroljenivån. Du hittar produkter tillverkade av BGA, Bosch, Castrol, Hella, Blue Print och många fler. Det härliga med smörjning är att bilen får en hel ny känsla när den väl är utförd, ibland kan det nästan kännas som en helt ny bil! Det är viktigt att man smörjer delar i sin bil, så att det minskar friktionen och slitaget som kan uppstå när två delar rör sig mot varandra, speciellt om de är skapade i gjutjärn eller metall. Dessutom så hjälper smörjning också till ifall det skulle finnas risk för rost och liknande. Många äldre bilar kan tyvärr ha problem med just rost, men ser man bara till att smörja in bilen titt som tätt så minskar iallafall bildningen av rost innan den väl hinner ta fatt. På 123bildelar.se kan du enkelt och smidigt beställa hem dina produkter till din bil, dessutom är det oftast billigare än att behöva åka till en bilverkstad för att lösa problemet. Där behöver du oftast betala för servicen du får också, något du slipper när du beställer hem dina varor online.