Hoppa till innehåll Hoppa til navigering

Köp Planetväxel

3 resultat
*rek.: rekommenderat pris

Problem med drivväxel

De viktigaste defekter som man kan hitta vid demontering och isärtagning av differential är förslitning av kugghjul, differentialtappar, axelhalsar, kilspår av drivaxlar, ändytor av differentialhjul, planetvaexel och lägersäten. För att upptäcka och reparera defekter utför man en delvis eller fullständig demontering av huvudväxel och differentialen. När man håller på underhållsreparationer ersätter man vanligtvis skadade oljetätningar och slitna lager i slutväxel. Kugghjul byts ut endast om en stor slitage eller skador på kuggar är närvarande. Att identifiera och reparera defekter genomför man en demontering av slutväxeln. Om kugghjul byts ut då uppmärksammar man vanligen att kuggarna tillhandahåller tillförlitligt kuggingrepp, därför byts alla kugghjul tillsammans. I alla fall om man utför en delvid demontering av differentialkroppen är det värt att kontrollera tillstånd av alla metalldelar. Körning med en gammal transmissionsolja kan leda till permanenta och oåterkalleliga förändringar i deras struktur.

Reparationssats som innehåller allt man behöver

Många tror att de flesta komponenter som man behöver undersöka och reparera är motor och växellåda och glömmer ofta att även slutväxel kräver sin kontroll och underhåll. Det gör man lätt genom att byta olja och sedan när man har kört en viss körsträcka bara byter packningar, oljetätningar som man kan hitta i de flesta reparationssatser. Behöver man bara packbox att byta då köper man de ensklaste satser och om man behöver nya lager och planetvaexel kan man undvika leta efter större uppsättningar som omfattar speciella tätningsringer, kugghjul, differentialhjul och annat. Dessutom kan dessa satser förses med nödvändiga monteringdelar som bultar och muttrar. Därför behöver man inte oroa sig att någon komponent blir bortglömd när man underhåller sin differential.

Enkelt och billigt att reparera transmission

Trots att planetvaexel kräver relativt mindre uppmärksamhet jämfört med andra bildelar så betyder det inte att man kan försumma med oljebytesintervall. Bara hitta nödvändig uppsättning av reservdelar som passar just din reparation och vänd dig till 123bildelar.se där du kan själv hitta den rätta komponenten från olika listor och kategorier eller bara mata in din bilens regnummer som underlättar sökning. Vårt brett utbud av planetvaexel kommer att visa dig några passande satser så att du kan väljs din efter varumärke och pris. Du kommer att säkert märka att priserna är verkligen rabatterade hos oss. Bara gör sitt val och fortsätt till betalningen, det kommer att visa att din beställning är redo att skickas. Vår leverans tar cirka 2-4 dagar så att du får din varan så fort som möjligt.