Hoppa till innehåll Hoppa til navigering
Min bil
Förbättra

Köp Panel

1 resultat
*rek.: rekommenderat pris

Varför köper man dem?

Nyligen hittar man på marknaden stor mängd lösningar för biltuning. Olika klistermärken, kreativa bilder och olika tillbehör har dykt upp. Nya större spoilers, xenonljus och tonade rutor drar mycket uppmärksamet och varje bilist vill att den riktas mot dennes bil. Men nyligen har det blivit på modet att montera panel på bilens slutrör i avgasrör. Detta ändrör hjälper att förbättra utsläp av avgaserna från motorn. När slutröret är på, avger bilen ett ihåligt ljud. Ändrör tillverkas av olika material såsom kolfiber och rostfritt stål. Olika bilmodeller får sina skräddarsydda slutrör. De har en speciell design, storlek och optimal konstruktion.

Typer

Det finns olika typer av panel, som har olika funktioner och former. Passiva slutrör har en ytterligare isolerande skikt som ligger mellan panelen och själva kroppen. Detta lovar en lång brukbarhetstid utan gulfärgning. Aktiva ändrör överträffar passiva med specialfunktioner. Den har en inverkan på själva ljudet, genom att förstärka eller dämpa det. För att enkelt och problemfritt installera paneler på avgasrör krävs det specialiserade tillbehör som tätt fäster insatsen mot avgasröret. Uppmärksamhet bör ägnas åt storleken av slutrör eftersom det finns motorerna av olika effekt och gränsstorlekar på paneler skiljer sig respektive.

Var man köper

Om du är besatt av iden att ge ett nytt liv åt din bil bl.a. tack vare snygg panel, vänd dig till 123bildelar.se som är fullproppad av sådana tillbehör till praktiskt taget varje modell. Förvåna vänner med ljudet från avgasrör, såsom du har monterad en turboladdad motor. Var inte rädd för priserna, som har nått sitt minimivärde även inkl. moms. Hos vår sajt går det bara att välja sitt artikelnummer, lägga täckdel i kundvagnen och utföra betalning. Leverans kommer ganska snabbt, eftersom vi reagerar och agerar fort.