Hoppa till innehåll Hoppa til navigering
Min bil
Förbättra

Köp Navigationssystem

1 resultat
Högtalarsystem
HELLA
Högtalarsystem
9MM 863 164-051
2 067,99 skr
Varunr:  10099304

pris per enhet
Pris inkl. moms
Gratis frakt
I LAGER
Detaljer
*rek.: rekommenderat pris

Den som visar vägen

Vem vill inte att upptäcka nya ställen och få upplevelse av att vandra i hela landet? Det kan man lätt göra om man har sin bil med tanken fylld av bränsle. För att att få verkligen körglädje och titta runt, överskåda fina vyer i stället för att vid varje korsning undersöka papperskarta och leta efter sin position behöver man navigationssystem. Det aldrig visar dig tar fel väg, speciell om man skaffade sig en verkligen kvalitativ navigator, som liksom styrman säger dig vart man bör svänga. Förstås det är omöjligt utan högtalare som kan också användas för lyssna musik, eftersom de flesta modeller av navigatorer är utrustade med inbyggd bilstereo. Det bidrar till verkligen avslappnad körning med känsla att du befinner hemma där man hittar vägen snabbt men med helt nya upplevelser.

Funktioner av moderna styrmän

Ett bra navigationssystem är förses vanligen med om möjligt brett och högupplöst skärm som kan överskådas även från baksätet. Men för att kunna åka i flera ställen och kunna titta i detaljer ska ett bra system ha ett stort internt minne, där högupplösta filer med kator laddas. Men kärnan i varje navigeringssystem är vägledning som ska fungera utan störningar, vilket beror på en kvalitiv GPS-givare som ska ta emot signaler även under träd under molnigt väder. Älskar man musik och vill dra nytta av sina högtalare för fullt så behöver man ha Bluetooth koppling för att kunna spela upp ljudfiler lagrade i ens mobiltelefon.

Billigare än vanligt

Om man bestämmer att underlätta sin körning i en okända städer i vilken världens ända man än befinner, så ska man visst skaffa sig ett navigationssystem som alltid kan monteras i stället för bilstereo eller på en fri plats. Enheten brukar kosta dyrt men vid köp från 123bildelar.se kan man spara rejält, eftersom här håller vi rabatterade priser även på de mest kända varumärken. Bara välj enheten, kolla dess egenskaper och lägga i kundvagnen.