Hoppa till innehåll Hoppa til navigering

Köp Motorupphängning

1 960 resultat
*rek.: rekommenderat pris

Vad är syftet med en?

En motorupphängning har två stycken syfte - ena är att det säkrar motorn och överföringen till bilens ram. Det andra är att den absorberar väg stötar och motorns vibrationer, så att föraren inte känner någon motor rörelse. De flesta bilar idag har flera transmission och motor upphängningar. Skulle en av monteringen byta ut, så kommer man känna motor rörelser. Alltså vibrationer eller skakningar från motorn. För att minska dessa behöver man således ha en bra upphängning i motorn. Det minskar helt enkelt de stötar eller vibrationer som motorn och upphängningen utsätts för när man åker runt i bilen. Skulle du känna att något vibrerar eller stöts vid motorn, så är det förmodligen motorupphängningen som behöver fixas till. Delar till dessa kan du hitta enkelt och billigt på 123bildelar.se

Beställ delar eller en komplett uppsättning

Det härliga med att beställa hem sina bildelar från 123bildelar.se är att man själv kan bestämma om man vill köpa just delar, eller en komplett uppsättning. Ska du således uppgradera din motorupphängning, så kan du här välja att köpa motorfästen, motordämpare eller en komplett motorupphängning. Valet är helt och hållet ditt! Här hittar du produkter från kända tillverkare som Corteco, Lemförder, Optimal, Vaico och många fler. En motorupphängning håller din motor och din överföring på plats. När en montering bromsar, så är överföringen och motorn mindre säkra och de kan således utsättas för en högre mängd stötar och vibrationer. Detta kan skada komponenterna. Därför är det viktigt att se över så ingen del har gått sönder.

Hur byter man ut en trasig?

Först och främst behöver du identifiera den brutna monteringen, var någonstans den har brustit och gått sönder. Därefter tar du bara bort den och byter ut monteringen. När du märker att din motor börjar bete sig konstigt så bör du planera en inspektion. så fort du märker att din motor vibrerar, känner sig klumpig, eller om det bullrar så är det bäst att göra en inspektion av bilen. Det kan även göra av sig ett högt ljud när du växlar bilen eller om det vibrerar vid acceleration eller körning uppåt. Du kan också märka att den är sönder om det läcker ut olja från ett skadat fäste. Skulle det vara så att du behöver byta ut din motorupphängning, så kan du beställa hem delar till detta från 123bildelar.se. Det är mycket smidigare än att behöva ta sig till en verkstad för att lösa problemet.