Hoppa till innehåll Hoppa til navigering

Köp Motorkåpa

14 resultat
null, Buffring, Motorkåpa
VAICO
null, Buffring, Motorkåpa
V20-0033
253,70 skr
Varunr:  11965113

product.minOrderQuantity
pris per enhet
Pris inkl. moms
Gratis frakt
I LAGER
Detaljer
*rek.: rekommenderat pris

Vad gör den?

En motorkåpa gör inte bara så att det ser snyggare ut vid din motor, den hjälper också till med att reducera drag från motorn. Dessutom kan det också hjälpa som en motorkylning om man riktar luftflödet som sker i motorn. Det är dock också till för att det faktiskt ser mycket snyggare ut i bilen. Skulle det vara så att motorkåpan inte fungerar som den ska, då kan man i så fall köpa delar till den istället för att köpa en helt ny motorkåpa. Det är mycket smidigare och det blir dessutom billigare i längden. En motorkåpa hjälper dessutom till att minska ljudnivån som skapas av motorn.

Köp delar till den

Istället för att köpa en ny motorkåpa när den går sönder, beställ istället delar till kåpan som du byter ut. Detta gör så att du kan spara dina pengar och istället spendera dem på något annat. På 123bildelar.se kan du enkelt och smidigt beställa hem dina varor, så att du slipper åka till en bilhandlare eller en bilverkstad när något går sönder. I många fall kan man byta ut delarna helt själv. På 123bildelar.se hittar du dessa delar från tillverkare som Febi Bilstein och Vaico. Skulle det vara något annat du behöver till din bil, kika då vidare på deras breda sortiment. Det kan bli dyrare om man ska behöva byta ut hela motorkåpan, därför är det bättre att endast laga det som faktiskt är trasigt med delar istället. Spara både tid och pengar och beställ hem dina delar till motorkåpan redan idag. Byter du dessutom ut de helt själv, slipper du betala någon service, som du annars får göra hos en bilverkstad.

Sänk ljudet från motorn

Har man inte installerat någon motorkåpa på sin bil, så gör motorn ifrån sig väldigt höga och jobbiga ljud. Det kan vara irriterande, speciellt om man kör runt på vägarna. Man vill ju helst ha det så tyst som möjligt från motorn, just detta hjälper en motorkåpa med. Dessutom ser den till att alla kablar och liknande sitter på plats vid motorn, så att de inte sticker ut. Det ser för det första inte särskilt snyggt ut, men det löper också en större risk att kablarna slits och går sönder enklare - något som blir dyrt att byta ut. På 123bildelar.se hittar du en rad olika delar till din motorkåpa, oavsett om det är en buffring, ett lock eller en hållare som du söker.