Hoppa till innehåll Hoppa til navigering

Köp Monteringssats

699 resultat
Monteringssats, Ljuddämpare
ERNST
Monteringssats, Ljuddämpare
051606
141,05 skr
Varunr:  10497947

pris per uppsättning
Pris inkl. moms
plus frakt
I LAGER
Detaljer
*rek.: rekommenderat pris

Viktigt att ha brukbara monteringsdetaljer

Vanligen när man byter gammal eller en trasig bildel, så köper man en ny och monterar den med hjälp av de gamla skruvar, som lämnades från föregående fordonskomponent. Att köpa nya monteringsdelar beror förstås på deras tillstånd och gällande avgassystem är det mycket aktuellt att kolla gamla gummiupphängningar, buffert, hållare och klämmor som kan ha sprickor, vara böjda eller helt sönderrivna. Därför köp en ny monteringssats, när du utför monteringarbeten med avgassystem, eftersom även monteringsdetaljer utsätts för rost och speciellt för enorma mekaniska belastningar.

Monteringssats till olika avgassystemets komponenter

För att sätta ihop en katalysator till avgasrör, eller ljuddämpare behövs det en liten sats av skruvor, klämmor och upphängningsdetaljer för att låta avgasdelen haka sig fast i bilens underrede. Därför tillverkar man hela monteringssats till ljuddämpare, en annan till katalysator som sörjer för att du inte glömmer något vid monteringen och fäste därför komponenter säkert. Med tanke på att olika bilmodeller har olika upphängningsplats till avgassystem och diverse uppsättningar av förkatalysator, turboladning, ljuddämpare, olika slags avgasrör inom ett system, så erbjuder 123bildelar.se mer 2000 olika monteringskits, där man får noggrant samlade muttrar, klämmor, trådklämmor, gummiringar exakt i de antal som behövs för din montering.

Sköt dig om tillförlitliga fästen

Vilken monteringssats du än behöver vänd dig till oss och mata in ditt registringsnummer, vilket leder dig till sidan med bildelar som är lämpliga till din kära bil. Där bläddrar du som i katalog och snart hittar kategorin ”Avgassystem” som öppnar för dig en ny sida med en avgaskomponenter och monteringsdetaljer som fäster dem. Dessutom du får se att nästan varannan bilkomponent säljs med skruvade priser. Därför dröj inte, reparera bilen med oss, då hinner du köpa billigare än dina grannar!