Hoppa till innehåll Hoppa til navigering

Köp Lister

11 resultat
Prydnadslister m.m. , sats
ASHUKI
Prydnadslister m.m. , sats
K40-001
305,26 skr
Varunr:  15819714

pris per enhet
Pris inkl. moms
plus frakt
Tillgänglig
Detaljer
*rek.: rekommenderat pris

Onödiga eller nödvändiga delar?

Bilen som aktivt användas för stadskörning i trafikkörning med ofta parkeringar i täta och snäva gator har risken att bli lindrigt skadad i karossens uppskjutande delar, såsom stötfångare, eller dörrarnas kanter. Man kan bli hundraprocentigt säker och försiktig att sådant inte händer, men det händer ändå och ett antal repor dyker upp med tiden på en ny bil. För att förebygga det monterar man lister av dekorativa ändamål också, speciellt om bilen är ganska gammal och man vill ge nytt liv åt dess utseende. Prydnadslister brukar klistras både på skadeutsatta karossdelar, såsom sidor av dörrar, kanter av stötfångarna och på andra platser bara för skojs skull, såsom kylargrill, strålkastare, bagagelucka, motorhuv och även utvändiga backspeglar.

Typ och montering av list

Utveckling av modern industri inom biltillbehör har stegrat sig för länge sedan så att det erbjuds verksamma lister i gummi som monteras vanligen på stötfångare och dörrar endast som skyddet mot skador. Vill man dessutom göra bilen vackrare, så kan man beställa kromerade prydnadslister som omringer kylargrill, kan också passa dörrar. Alternativt går det också att beställa plastlister som levereras svarta eller färdigmålade i bilens färg för att bli osynliga men fylla skyddande funktion. Vanligen fästes lister med speciell lim eller tejp på helt rena metallytor.

Få tag i biltillbehör enkelt

Att köpa lister som skyddar ditt fordon oavsett typ, ålder och färg är billigare älternativ till utgifter till målningar som behövs vid små skador. Besök 123bildelar.se, kolla vilka låga priser hålls där och välj dina gummilister från kända reservdelstillverkare som förstår sig bra i karossens skydd. Lägg utvalda varor i kundvagnen och utför betalning. Det kommer att inte dröja mer än 3-4 dagar innan din frakt skickas till dig.