Hoppa till innehåll Hoppa til navigering

Köp Led / Sats

1 070 resultat
*rek.: rekommenderat pris

Varför behöver man byta drivknutar ständigt?

Hållbarhetstid av varje drivknut som bilen är utrustad med oavsett om det är framhjuls- eller bakhjulsdrift beror på många faktorer. Detta påverkas främst konstruktion, råvaror som man valde för att tillverkaled-sats, produktionstekniken och även driftsläge. Om två första omständigheter beror inte på förare, påverkar hans körsätt mycket. Ja, naturlig slitage på en driknut är oundvikligt, men oftast blir resursen för dessa enheter reducerad på grund av bilägarnas fel. Till exmple föredrar plötsliga gaspådrag med hjulens slirning vid helt svängda drifthjul. Yttre led-satser är oftast klämda i sådant läge så upplever de stora belastningar, vilket även kan leda till fullständig förstöring av denna dyrbara enhet. Andra föredrar att öka motorns prestanda som form av tuning, vilket överför för mycket vridmoment och drivaxel kan bli överbelastad tillsammans med drivknuten. Men om man kör alltid försiktigt kan man glömma att undersöka bilens underrede där man kan upptäcka brott av damasken som direkt påverkar brukbarhetstid av hela enheten. Inget skydd från frukt, damm och smuts kan snabbt förstöra enheten. Tyvärr, behöver man en ny komponent.

Vilken ledsats är det bäst att välja?

Man kan hitta olika reservdelar och i regel är den namnlösa produkten i två gånger billigare än reservdel med varumärke. Här behöver man inte spara i så fall - en billig enhet kan vara av dålig kvalitet eller vara även begagnad, med slitna axeln och gamla metalldelar. Europeiska tillverkare av led-sats såsom Spidan, Lobro, GLO, Metelli kännetecknas av tillförlitlighet och hållbarhet. När du väljer en drivknut bör man först se till att produkten är avsedd inte bara för en viss modell utan också för dess specifika modifiering som omfattar motortyp, dess kraft, och växellåda för att inte tala om årsmodell vilka kan ha olika konstruktion i upphängningar och som följd olika drivknutar. Faktum att drivknutar för samma modeller kan skilja sig beror på egenskaperna av motorer - kraftfulla versioner behöver större komponenter med andra material som har mer hållbarhetsstyrka. När man köper den så bör man noggrant inspektera led-sats eftersom utseendet på reservdelen bör inte att orsaka några klagomål. Dessutom ska den innehålla inte bara damask med fästbygel utan också en navmutter.

Lätt och förmånligt att beställa

Behöver man en ny led-sats då är det bättra att beställa högkvalitativa enheter som man kan hitta i 123bildelar.se. Här kommer du att välja bland hela listan av enheter från välkända tillverkare till kraftigt reducerade priser. Vill du köpa enbart drivknuten eller få den tillsammans med drivaxel då kan du räkna med betydlig rabatt i vår online butik.