Hoppa till innehåll Hoppa til navigering
Min bil
Förbättra

Köp Karosseri

11 439 resultat
Glödlampa, Blinklykta
HELLA
Glödlampa, Blinklykta
PY21WHDCP10, PY21W
8GA 006 841-241
28,98 skr
Varunr:  10351254

product.minOrderQuantity
pris per enhet
Pris inkl. moms
plus frakt
I LAGER
Detaljer
*rek.: rekommenderat pris

Reparera eller byta karossdelar?

Karosseri är både bilens ansikte och benrangel, därför lägger många märke till att hålla det i bra skick, men andra anser att det är minst krävande bildel när det gäller reparation, för det är faktiskt stomme utan roterande del, och slitas inte själv. Det stämmer också eftersom biltillverkare utför obligatorisk rostskyddsbehandling av bilarna, innan de lämnar monteringshallarna, så att karosseri har bättre livslängd. Men det inträffar förstås bilolyckor, som tvingar söka efter reservdelar, om det går inte platta ut karossdelar ordentligt. När det gäller rutor, så kan t.ex. vindruta absolut inte repareras, om man råkade få repor och sprickor.

Att hitta karosseri delar kan vara enklare än du tror.

Ständig rivalitet mellan biltillverkare har ledd till olika typer av karosseri, som tillgodoser kunders behov, och därför finns det så många typer av en vindruta, motorhuv, backluckor, dörrar m.m.. Därför verkar det vara stressande att hitta den rätta delen i reservdelskatalog, men inte med oss – 123bildelar.se har omfattande förråd med bildelar, som är lätt att hitta, skriv bara ditt regestreringsnummer och sökningen tar upp bara några minuter. Så ingenting hindrar dig att köpa originella reservdelar och renovera bilen.

Bra grejer för bilutrustning

Om du är varsam förare och rädd om sin bil, så slipper du sannolikt reparation genom ett regelbundet vård och frekventa besiktningar Men då kan du bistå till att skydda bilens framre underrede från krossten genom att montera motorskydd på den. Samt med omsorgsfullt vård av bilens karosseri och försiktig körning ska det påverka återförsäljarpris till din förmån.