Hoppa till innehåll Hoppa til navigering

Köp Hjulaxelstöd

1 142 resultat
null, Montering, Axelstomme
VAICO
null, Montering, Axelstomme
V10-1352
Monteringsställen:  framaxel
24,86 skr
Varunr:  10124443

product.minOrderQuantity
pris per enhet
Pris inkl. moms
plus frakt
I LAGER
Detaljer
*rek.: rekommenderat pris

Mjuk koppling

Trots att alla bilens högbelastade delar som upphängning tillverkas av metall, så even dem kräver speciella anslutningsdelar med mjukare koppling för att inte överföra alla flerartiga stötar och vibrationer till bilens kaross. Det är axelbussning som i grund i botten har en samma konstruktion oavsett monteringsplats. Den består av två metallhylsor infogade i varandra med ett skikt av gummiinsats mellan dem. Det fungerar därför bra för att ansluta delar av bil hjulaxelstoed-axelstomme-upphaengning, som i stånd av isolera vibrationerna som överförs från en del till en annan när bilen förflyttar sig. Liknande konstruktion är typisk också för andra bilsystem såsom motorens upphängning, växellådan, länkarmar, stabilisatorer, stötdämpare och i andra delar.

Kort livslängd

Vid användning av bussningar, upplever man stora belastningar, så att man måste övervaka deras skick, och byta ut de slitna med nya, om det behövs. Det är lämpligt att kontrollera tillståndet för axelbussningar var 5 tusen mil. En sådan obetydlig del, som bussning, påverkar prestandan av hela bil hjulaxelstoed-axelstomme-upphaengning. Deras slitage påverkar bilens styrbarhet, vilket försämras, speciellt vid körning med höga hastigheter. Också en sliten axelbussning kan ge obehagliga gnissel i fjärding, förekomsten av spelrum och kännbar lutning av fordonet. Om man inte ersätter axelbussning i tid så kan den deformera monteringsplats av länkarmar, som därefter medföra kostsamma reparationer.

Billigt att byta

Bil hjulaxelstoed-axelstomme-upphaengning har ett antal delar som med tiden kan gå av och bussningar som binder de flesta av dem har väldigt kort brukbarhetstid eftersom en gummiinsats ligger därinne. Och när man börjar byta dessa delar så är det lönsamt att ersätta också andra axelbussningar för att undvika dyrbar reparation i framtiden. Det blir ännu billigare med 123bildelar.se där man har brett utbud av reservdelar med extra låga priser.