Hoppa till innehåll Hoppa til navigering
Min bil
Förbättra

Köp Gasfjädrar

1 resultat
null, Gasfjäder, Reservhjulshållare
STABILUS
null, Gasfjäder, Reservhjulshållare
1634HT
716,62 skr
Varunr:  11642333

pris per enhet
Pris inkl. moms
Gratis frakt
Tillgänglig
Detaljer
*rek.: rekommenderat pris

Vikten av gasfjädrar

Gasfjädrar och gasfjädring tillåter din bil att fjädra mjukare och mer behagligt än vid traditionell mekanisk fjädring. Då det är gas som sköter fjädringsprocessen - vilket namnet antyder - så kan man nästan tycka att det känns som att sväva på ett moln när man åker i en bil som har gasfjädring. Den som väl har haft en bil med gasdämpning kommer med största sannolikhet ha problem att byta till en bil som saknar denna typ av teknik. Att köpa gasfjädrar löst är ett bra och billigt sätt att komma undan billigt med att laga en bil där fjädringen inte fungerar optimalt. Gasfjädrar är vad som ser till att diin biltur är fortsatt behaglig och mjuk.

Rätt gasfjädrar till rätt bil

Det är viktigt att man innan man inför sitt köp av gasfjädrar gör sin hemläxa och funderar på vilken typ av gasfjädrar man vill ha till sin bil. Om man är ute efter fel typ av gasfjädrar och köper dessa så kan de slitas ut oerhört fort, och därefter så behöver man byta fjädring på nytt. Det kan därför bli en dyr affär om man väljer fel typ av fjädring till att börja med. Man ska dock inte behöva konsultera en verkstad för att köpa gasfjädrar - om man bara gör lite efterforskningar innan så kan man vara mer än väl förberedd och veta vilken typ av gasfjädrar som passar bäst till vilken typ av bil.

Billiga gasfjädrar

Gasfjädrar är inte särskilt dyra på egen hand. Trots detta så blir det oftast oerhört kostsamt för den som behöver reparera någon del av sina gasfjädrar. Ett sätt att undvika detta är att man helt enkelt köper in gasfjädrar på egen hand. Man kan då istället se till att detta är de komponenter som använts hos verkstaden, och reparatören kommer då inte kunna fakturera dig som person för materialkostnad, då det är du som har tillgodosett materialet. Det absolut billigaste alternativet är dock naturligtvis om du ser till att montera gasfjädrarna på egen hand på din egen bil! Du kan därigenom ta hand om hela ärendet utan att behöva koppla in någon potentiellt dyr mekaniker.