Hoppa till innehåll Hoppa til navigering
Min bil
Förbättra

Köp Euro1-/Euro2-/D3-ombyggnad

24 resultat
*rek.: rekommenderat pris

Inga farliga avgaser ur äldre bilar längre

Frågan om grön miljö står allt oftare i spetsen, när man väljer en ny bil och därför bör man inte tvivla på att nya fordon uppfyller strikta miljökrav från EU. Men en hel del andra bilar som rullar omkring är lite äldre och deras katalysatorer fungerar för att uppfylla äldre och följaktligen lägre miljökrav, så att deras bilägare är tvungna att överföra pengar som skatt till staten. Din begagnade bil har nog aldrig känt vad katalysatorkonverter betyder och du får betala för det i form omfattande skattesummor. Montera den, eller uppgradera din redan monterade katalysator från 80-talet - bara köp sats till Euro1-/2-ombyggnad och reducera dina utgifter betydligt.

Vilka alternativ ger Euro1-/2-ombyggnad? 

Om du har ottomotor så finner du alltid ett lämpligt sätt för att omvandla Euro-1 katalysator, som släpper dock flera farliga gaser ut till en verksam anordning med en modern Euro2 katalysatorkonverter. Vi på 123bildelar.se tänker på miljö och erbjuder dig våra bildelar för dig som delar vår åsikt. För att börja använda bilen med renare avgaser behövs det att köpa en katalytisk omvandlare (om du inte har den) som består av huvudelement – reglerad 3-vägs katalysator eller kit till Euro1-/2-ombyggnad för att omställa katalysator till Euro2 krav. Denna ombyggnadssats innehåller olika elkablar, monteringsdelar med systemet för tomgångsvarvförhöjning för bensindrivna fordon.

Välj riktig väg

Håll dig inte undan från världens strävan mot renare luft och vatten, förbättra egenskaper av din gamla konverter eller montera den nya katalysatorn. Även dieseldrivna fordon kan gynna pga. denna lösning – det finns också sats till Euro1-/2-ombyggnad som tillåter bilen leva upp till D3-krav framgångsrikt. Ändra  dina utsläppsnormer samt förhöj bilens andrahandsvärde med ombyggnadssatser och katalysatorkonverter som erbjuds från välkända tillverkare, såsom HJS, LRT och Eberspächer.