Hoppa till innehåll Hoppa til navigering
Min bil
Förbättra

Köp ELRING Laddare

173 resultat
*rek.: rekommenderat pris

Förebygger läckage

Moderna turboladdare är ganska invecklade enheter som utformas med extra ventiler, ledningar som kopplas till laddare, och den i sin tur ansluter sig till grenrör, insugsrör, avgasrör och andra slangar. Mellan sammankopplade delar skulle släppa ut frampumpad luft och tappa ur kylmedel och olja om inte speciella packningar, O-ringar, och tätningar monterades där. Speciellt med tanke på vilket tryck alstras i avgas- och insugsrör ska tätningar vara å ena sidan extra hållbara och styva och å andra sidan tillräckligt mjuka för att dämpa vibrationer och fylla jämnare anslutningsdelar. Dessa höga krav och temperaturförhållanden förstör så småningom även hållbara packningar så att det rekommenderas att installera mer kvalitativa ELRING Laddare reservdelar som präglas av tillverkarens enorma erfarenhet.

Vad erbjuder ELRING

Vid motorreparation är det viktigt att montera enbart äkta packningar och servicedelar, eftersom billigare alternativ leder till kortare livslängd eller i värsta fall dyrbar haveri. Om man behöver i så fall packning till turboladdare väljer man i så fall ELRING Laddare tätningar som möter marknadens krav. Erfarenhet i tillverkning av tätningsdelar till topplock, ventiler, eller även växellåda som tålar hårda påfestningar tillåter tillverkare att höja befintliga standarder genom att skapa innovativa produkter. Nät det gäller turboladdare så förlorar motor effekt vid förstörda tätningar, därför byter man hela monteringssats med packning som läggs mellan turbinhuset och avgasröret, o-ringer för läckagefri installation av oljeledningar. Det säkerställer också korrekta mätningar från syrgasgivare, luftmassegivare och som följd låg bränsleförbrukning och renare avgaser.

Brett urval och humana priser

När man i behov av en sällsynt packning och förstår att det kan kosta mycket pga. dess bristande utbud, så finns det lösning. Hos 123bildelar.se kan du lätt hitta äkta ELRING Laddare bildelar med utförliga produktdata. Att man valt rätt vara kan kontrolleras med hjälp av registreringsnummer, OE-nummer och artikelnummer. Dessutom vår utbud av packningar, finns dygnet runt till mycket överkomliga priser inkl. moms. Bara betala för detaljer i kundvagnen och få frakt inom några dagar.