Hoppa till innehåll Hoppa til navigering
Min bil
Förbättra

Köp BOSCH Avgasåtercirkulation (EGR)

3 resultat
Ventil, Avgasåterföring
BOSCH
Ventil, Avgasåterföring
0 928 400 424
2 219,19 skr
Varunr:  10608204

pris per enhet
Pris inkl. moms
Gratis frakt
Tillgänglig
Detaljer
Ventil, Avgasåterföring
BOSCH
Ventil, Avgasåterföring
0 928 400 408
2 756,55 skr
Varunr:  10608202

pris per enhet
Pris inkl. moms
Gratis frakt
Tillgänglig
Detaljer
Ventil, Avgasåterföring
BOSCH
Ventil, Avgasåterföring
0 928 400 426
2 487,24 skr
Varunr:  10608207

pris per enhet
Pris inkl. moms
Gratis frakt
Tillgänglig
Detaljer
*rek.: rekommenderat pris

Ökar bilens miljöklass

Om du är lycklig ägare av dieseldrivet fordon, så löper avgasrening i din bil på ett lite annat sätt. I stället för vanligt katalysator som de flesta bilar med bensin motor har, minskar ventil för avgasreglering antal farliga kväveoxider som bildas vid hög temperatur och tryck i avgaser när de lämnar förbränningsrum. Därför avleds avgaser via EGR i form av en eller flera ventiler från avgasrör tillbaka till inloppet via speciell styrning. På så sätt uppnås sänkt förbränningstemperatur som bidrar till betydligt mindre antal kväveoxider och även högre prestanda hos bensindrivna bilar. Därför överlåter många biltillverkare utveckling av system för avgasåtercirkulation åt BOSCH.

Eftertraktad tillverkare av reservdelar

Vem visste att en liten fabrik utanför Stuttgart skulle växa så stort att dess bildelar täcker nu nästan alla innovativa lösningar för ökade bekvämlighet, säkerhet i bilens konstruktion. Redan sedan 1887 hittade BOSCH magnet tändning som ändrade bilindustrins utveckling och varje tiotals efteråt lansera tillverkaren alltid någon unik och legendarisk, som första tändstift, insprutningspump för diesel, en rad insprutningssystem för bättre bränsleberedning av bensinmotorer. Inget undatag blev avgasåtercirkulation från BOSCH som tillverkas i olika utföranden, beroende på bilens typ, motortyp, närvarande av turboladdare m.m. Dess avgasreglering har också kort och långt system med möjlighet att kyla ner avgaser via en speciell kylare.

Problem och enkel lösning

Med tiden blir ventil klibbig av orenade avgaser, därför fastnar den i öppen eller stängd position. I första fall upplever man problem med jämn tomgång, och i annat fall kommer motorn att överhettas så att man hör knackning, och turboladdare kan även få allvarliga skador. Därför köp denna gång mer hållbar avgasåtercirkulation BOSCH hos 123bildelar.se. Vi är online butik med brett utbud av reservdelar, därför sök och hitta snabbt det artikelnummer du behöver. Efteråt bara lägg reservdelen i kundvagnen och vänta på din frakt.