Hoppa till innehåll Hoppa til navigering
Min bil
Förbättra

Köp BLUE PRINT Laddare

1 resultat
*rek.: rekommenderat pris

Från racerbilar till nyttofordon

Vad har prestandiga sportbilar och tunga fordon gemensam? Att de kräver extra effekt för att kunna nå sitt ändamål. Det kräver starkare motor, som vanligen tar en sådan form med hjälp av en vanlig volymökning som har mer nackdelar än fördelar, eftersom jämsides med högre kraft blir enheten avsevärt tyngre, vilket får ändra konstruktion av framvagnen, motorupphängning och även flytta andra bildelar. I stället för det provade man först på racerbilar och lastbilar att montera laddsystem både på otto- och dieselmotorer, vilket ledde til latt effekten ökades med 35% minst. Att turboaggregat flyttade försiktigt till branschen av massproducerade personbilar betyder att enheten har inte blivit mycket enklare och därför förutsätter vederbörlig och regelbunden service för att undvika störa förlusten – förstörelse av överladdare. Vid servicearbeten kan du BLUE-PRINT Laddare delar, såsom tätning mellan turbinhuset, grenrör och andra insugsslangar och ledningar.

Turbosortiment

BLUE-PRINT växte som en avgrening av Mazda Cars bolaget i Storbritannien för att först leverera japanska personbilarnas reservdelar till Europa. Sedan breddades deras produktsortiment till servicedelar, upphängningsdelar, transmission och förstås motordelar för ytterligare koreanska och amerikanska fordon. Företaget förpackar 22.000 reservdelar från trovärdiga producenter som är stånd att tillverka BLUE-PRINT Laddare delar som motsvarar OE-kvalitet, såsom tätningar till överladdare, tryckomvandlare som antingen reglerar arbete av VTG laddare eller avgasåterföring. Deras filosofi omfattar kvalitet och service, därför är företagets marknadsföringspolicy inriktad på kunden.

Köp utan att betala för mycket

För säkerställa tillräcklig livslängd av fordonets laddsystem krävs att man struntar inte i oljebyte, bränslefilterbyte och andra servicearbeten. Dessutom själva avgasturbo kan kräva liten reparation och för välja å ena sidan kvalitativa produkter och å andra sidan billiga delar välja BLUE-PRINT Laddare reservdelar hos 123bildelar.se. Genom att leverera varor direkt från bolaget kan vi tillåta oss hålla så låga priser att du behöver inte leta vidare.