Hoppa till innehåll Hoppa til navigering
Min bil
Förbättra

Köp BILSTEIN Styrningsdämpare

10 resultat
*rek.: rekommenderat pris

Tar bort vobbel

Moderna bilar som är utrustade kuggstångsstyrning tycks njuta av fördelar jämfört med styrning via styrsnäcka, men det finns en nackdel som förstärks ofta när styrsystem är slitet. Att man kör på ojämnheter påverkar inte bara fjädring som framgångsrikt dämpar dem, utan också styrstag. De överför ganska effektivt plötsliga stötar till ratten via kuggstång så att ratten kan även slå sig ut ur händer. Därför förser man en del nya bilar med styrdämpare som hindrar snabb resonanser från främre hjul, t.ex. VW Transporter T2/3 och dåtidens personbilar från Mercedes-Benz. Om du råkar ovannämnt problem köp styrningsdämpare från BILSTEIN - välrenommerade tyska tillverkare.

Val av din bil - Bilstein

Roterande hjul har stor kraft och det är därför viktigt att vara viss om att styrstag och fjädringsdelar är av högsta kvalitet och rekommenderade av biltillverkare. Vad säger man om man får veta att stötdämpare av detta varumärkte valdes ut för montering på nya Mercedes-Benz bilar redan 1954? Det övertygade även andra tillverkare, eftersom sedan dess har Bilstein varit troget innovation, kvalitet och ledarskap, så att dess innovativa bildelar monterades även på sportbilar som blev segrare i bilkappkörningar. Idag är BMW, Maseratti, GM, Porsche och Subaru är trogna partners av tyska tillverkaren. Idag producerar över 2.000 anställda högkvalitativa stötdämpare och styrningsdämpare BILSTEIN, som är visitkort av varumärket.

Hög tid att köpa billigt

Att man plötsligt får veta att reservdelen som man behöver byta produceras av Bilstein kan fördärva många sparsamma personer som vet vilket legendariskt varumärke det är och hur stort det investerar i innovationer. Men med 123bildelar.se kan man vara helt lugn, eftersom styrningsdämpare från BILSTEIN levereras direkt från fabriken utan mellanhänder, som garanterar lågt pris även inkl moms. Lägg styrdämpare, stötdämpare eller andra reservdelar i kundvagnen och köp billigare än någonsin. Ange bara artikelnummer, köp med rabatt och vänta kort på din frakt !