Hoppa till innehåll Hoppa til navigering
Min bil
Förbättra

Köp Åtdragshjälp/dörrmanövrering

1 resultat
Brytare, Dörrkontakt
BOSCH
Brytare, Dörrkontakt
0 343 107 002
63,16 skr
Varunr:  10574561

pris per enhet
Pris inkl. moms
plus frakt
I LAGER
Detaljer
*rek.: rekommenderat pris

Behov av kontakter

Moderna bilar, när det gäller utseende och funktionalitet, är lite annorlunda än äldre fordon. Sådana bilar har förvandlats till riktiga datorer, men det finns enheter och delar som har förblivit samma, både för gamla och nya bilar. Det gäller de grundläggande detaljerna, ytterligare indikatorer på temperatur och ljus, samt atdragshjaelp-doerrmanoevrering. Personer som ville eftermontera larmsystem i sina bilar stått inför problem att hitta denna enhet för kunna ansluta dit systemet för korrekt funktion. I enklar ord betyder det vanlig dörrkontakt som finns hos absolut alla bilar i de gamla eller nya modeller. Driftsprincipen av kontakter i dörrar är mycket enkel, och enheterna är ganska små, billiga, och det är mycket enkelt att ansluta dem. De är nödvändiga för att korrekt öppna dörrar, motorhuv, och bagagelucka med påslagning av belysning och andra system som kan omfatta påslagning eller avstängning.

Konstruktion och typer

Ofta ser dörrkontakter ut som vanliga omkopplare som finns på dörren, bagageutrymmet och andra nödvändiga ställen eller kan gömma sig inuti dörren t.ex. i dörrlås. Denna anordning är mindre bekväm än extern, men det är också mer tillförlitlig. Atdragshjaelp-doermanoevrering är små system som spelar roll som omkopplare och man kan inte undvika ha dem i bilen. Det förutser följande enheter beroende av bilmodell: ett mikrosystem som hjälper till att upprätthålla korrekt kontroll av fordonets specifika mekanismer; små omkopplare vars funktion är att sända signalen via tråd till huvudstyrsystemet för att utföra en specifik åtgärd; enheter vilka kallas dörrkontakter som fungerar som tryckknappar. Dörrkontakt skiljer sig inte mycket från andra typer, men man brukar dela upp dem i plus- och minusenheter. Pluskontakter kan mötas ganska sällan. Minuskontakt finns nästan i alla bilar och vid dörröppning kontaktsluter den till minupol, dvs. karossen. För att upptäcka vilken enhet man här är det bra att ha voltmeter eftersom om en ny kontakt installeras då ska man montera en rätt typ. Under installationen och anslutningen av larmet är denna enhet extremt nödvändig.

Köp prisvärt

Vill reparera innerbelysning när lampor vill inte tändas på när dörren öppnas? Då behöver man visst köpa ny atdragshjaelp-doerrmanoevrering som levereras i form av tryckknapp som är i stånd att tända på ljus eller äver bistår vid skydd av din bil när larmsystem är installerat. Oavsett det vill man säkert få tag i reservdelar prisvärt så rekommenderas det att köpa hos 123bildelar.se där alla artiklar har rabatterade priser och det krävs bara att ha bankkort för att överföra betalning och även beställa andra tillbehör eftersom våra priser tillåter det.