Hoppa till innehåll Hoppa til navigering
Min bil
Förbättra

Köp TBOS Motorolja

16 resultat
*rek.: rekommenderat pris

TBOS

Motoroljan är oerhört viktig för ditt fordon. Den smörjer de rörliga delarna och ser till att de håller sig rena. Om du slarvar med oljebytena eller inte har lagom mycket olja i ditt fordon kan du få stora problem med fordonets drift. Välj alltid den motorolja som finns angiven i instruktionsboken som följer med ditt fordon. Det är extra viktigt om du har garanti på ditt fordon som fortfarande gäller. Risken finns att garantin upphör att gälla om du väljer en alternativ motorolja. Välj en viskositet (tjocklek) som är anpassad för de temperaturer som ditt fordon och dess motor normalt arbetar med. Se till att du byter olja tillräckligt ofta. Om du slarvar med oljebytena kan det leda till en förkortad livslängd när det gäller din motor.

För veteranbilar

TBOS motorolja är speciellt framtagen för veteranbilar. Har du alltså en äldre bil så kan det här vara helt rätt produkt för dig. Motoroljan skyddar din bil från smuts och förlänger motors livslängd. Motoroljan är baserad på en avancerad formel som tagits fram med hjälp av den senaste teknologin inom bilindustrin. Det gör att du får ett effektivt skydd mot smuts, slam och andra orenheter. Att köra med korrekt oljenivå är mycket viktigt. Men hur gör man då för att kolla sin oljenivå i bilen? Det är inte speciellt svårt. I oljetankens lock sitter det en oljesticka. Den använder du för att se oljenivån. Det finns helt enkelt ett streck på stickan som visar exakt hur mycket olja som du ska ha i din bil. Du ska dock alltid torka av stickan innan du för ner den i oljetanken, först efter det läser du av stickan. Att torka av stickan är viktigt för när du kör med bilen så skvätter det olja på stickan och det gör att när du drar upp den första gången så blir det lätt missvisande.

Handla ny motorolja idag

Det är av yttersta vikt att ta hand om sin bil och serva den regelbundet. Gamla utslitna delar ska bytas ut för att inte trafikfarliga situationer ska uppstå och för att öka chanserna att bilen får en lång livslängd. Att byta motorolja med jämna mellanrum är en viktig del av det. Köp gärna dina nya motorolja hos motorolja-online.se. Du kan exempelvis köpa TBOS motorolja. Det finns många fördelar med att handla där. Du får till exempel bra support, snabba leveranser och kan handla produkter till riktigt bra priser. Vi önskar dig ett varmt lycka till med din nya motorolja.