Hoppa till innehåll Hoppa til navigering
Min bil
Förbättra

Köp SHELL Motorolja

49 resultat
*rek.: rekommenderat pris

Historia

 

Genom att sälja småsaker och snäckor (”shell”) i en liten butik i London, kunde en son till butikens ägare Markus Samuel anordna ständig transport från Östasien av olika varor under mitten av 1800-talet, bl.a. olja. Den sista tog så småningom huvudplats som skulle ha framgångsrik framtid redan då. Genom att konkurrera med amerikanska Standard Oil gick Shell samman med Royal Dutch som håll på att utvinna olja. Redan i början av 1900-talet anordnade koncernen tillverkning av bensin och oljor som var naturlig följd. Innovation, upprepade tester, kvalitetskontroll är det som kännetecknar Shell oljor nu, vilka bl.a. tillverkas också av naturgas.

 

Utbud av innovativa oljor

 

Tack vare erfarenhet av utveckling av basolja och val av tillsatser vet Shell vet vad du behöver. Helsyntetisk olja Helix Ultra ger enastående skydd mot slitage, korrosion och avlagringar, medan och multigrade premium är lämpliga för daglig körning på moderna bilar. PurePlus teknik möjliggör att erhålla en basolja från naturgas utan föroreningar, vilket tack vare optimal viskositet, friktion och flyktighet ger förlängd motorns brukbarhetstid, minskade underhållskostnader och oljeförbrukning. Halv-, helsyntetiska och mineral motorolja Rimula passar tunga dieselmotorer som får förbättrad antioxidant och antinötningsegenskaper.

 

Oerhört brett utbud i online oljebutik

 

Det finns gott om skräddarsydda motoroljetyper för vissa fordon, temperaturförhållanden osv. Därför för att köpa rätt produkt bör man välj enbart oljebutiker som 123bildelar.se. Vi har alla möjliga Shell motor-, växellåds-, hydrauloljor, som kan köpas ganska billigt, jämfört med landbaserade butiker. Vid partihandel får man avsevärt rabatt, så om man förenas med sin vän som behöver liknande motorolja kan båda spara på tillsammans. Lägg varan i kundvagnen och betala – leverans kommer i god tid.