Hopp til innhold Hopp til navigering
Bilen min
Raffinering

Kjøp Nyttofordon olja

49 Resultater
Super Gold 10W-30
Ambra
Super Gold 10W-30
26891900, 14814513
Tilgjengelige størrelser:  20 l
921,30 skr
Varenr.:  OIL-422-1524

Pris inkl. MVA
Gratis frakt
Tilgjengelig
Leveres generelt
innen 3-4 dagar
Super Gold 20W-50
Ambra
Super Gold 20W-50
26841900, 14814512
Tilgjengelige størrelser:  20 l
915,40 skr
Varenr.:  OIL-423-1530

Pris inkl. MVA
Gratis frakt
Tilgjengelig
Leveres generelt
innen 3-4 dagar
*SRP: standard utsalgspris

Svårt användningsområde

Värdet som dina nyttofordon och utrustning ger åt din verksamhet beror på hur slitstark dina förbränningsmotorer är. När de också hjälper till att förlänga serviceintervaller är värdet av ditt företag ännu större. Oavsett om du transporterar ett fordon i en liten lastbil eller reser över hela landet i ett tungt fordon, finns det motorolja nyttofordon-olja för att möta dina behov. Utbud av speciella produkter för detta användingsområde sträcker sig från motoroljor till smörj- och kylmedel. Ett brett utbud av syntetiska smörjmedel kommer att hjälpa dig framgångsrikt övervinna de utmaningar som ditt företag står inför, till exempel dyrare investeringar i utrustning och normer i lagstiftning inklusive Euro 4 och Euro 5 miljökrav.

Egenskaper av speciella produkter

Trots att det kan vara lönsamt att köpa samma motorolja nyttofordon-olja för alla nyttofordon i din park, men de flesta oljetillverkare har utformat några typer av olja för att passa bättre all specifika behov som varje fordon kräver. Men alla typer har över huvud taget gemensamma fördelar, såsom utökade bytesintervall som fungerar när man använder lämplig oljeprogram. Också förbättras bränsleeffektivitet, eftersom med användning av rätt olja minskas friktion. Det hjälper också att förlänga motorns livstid. Dessutom för att förebygga förstörelse av metalldelar i motor blandas olja med speciella tillsatser som har hög motstånd mot syrakorrosion.

Lämplig olja – lämpligt pris

Att spara när det gäller underhåll av nyttofordon betyder inte alltid minskade kvalitet, eftersom när det gäller oljebyte så kan man utföra det för all sina fordon jätte förmånligt i 123bildelar.se. Här finns ett brett utbud av motorolja nyttofordon-olja som passar både lätta och tunga fordon. Bara välja en eller flera typer av motorolja eller även växellådsolja till klokt pris och beställ så att varor kommer att levereras inom ett par dagar.