Hoppa till innehåll Hoppa til navigering
Min bil
Förbättra

Köp Motorcykel produkter

85 resultat
*rek.: rekommenderat pris

Vård och underhåll av din bike. 

Motorcykel som ett fordon behöver underhållas och servas, och all skötsel kan en mc-förare utföra själv. Dit hör vanligen inte bara själva arbetet utan också mc serviceprodukter, som omfattar bromsbelägg, 2-taktsolja, luftfilter och kylvätska, som ska bytas ut eller fyllas på regelbundet. Dessa intervall anger man vanligen i serviceböker och det rekommenderas inte att avvika från deras föreskrifter. Till varor som inte direkt gäller mc service, men används för mc vård räknar man också motorcykeltvätt, kedjeborstar, polermedel, som förökar livslängd av din motorcykel. 

Viktigaste mc serviceprodukter.

Allmänt känt att utan smörjning funkar mekanismer inte och det betyder mycket för motorcykel. Man kan inte slippa kolla motoroljans nivå, eftersom när det är otillräckligt med den, eller den är föråldrad, så skapas friktion mellan cylindrar och kolvar och därför tappar motorn sin effekt och kan snabbare överhettas, för mc motorolja tillhandahåller kylning också. Stort utbud av mc serviceprodukter möjliggör dig att välja olika kvalitetsgrader av motoroljor till olika pris och om du besitter en race motorcykel, så välj oljor bara från renommerade tillverkare, t.ex. Castrol, som samarbetar direkt med motorcykeltillverkare och är kunnig i utveckling av tekniskt avancerade motorolja. Kedjor är också i behov av smörjning, så att välja ett lämpligt smörjmedel har en stor betydelse, och själva smörjningen utförs ganska ofta, för kedjor utsätts för damm och smuts och ska rensas innan man lägger smörjmedel på.

Sköta om dina däck

Att ta hand om däck på motorcykel har även en större vikt än på bil med fyra hjul, som den står säkert på. Din repsats bör innehålla punkterinsfix för att åtgärda punkteringar snabbt utan att demontera hjul. Har du dina däck söndrslitna, så kräver de inte längre något underhåll utan byte och 123bildelar.se blir säkert en bra online marknad för dig där du köper alla mc serviceprodukter.