Hopp til innhold Hopp til navigering
Bilen min
Raffinering

Kjøp Antifreeze

2 Resultater
*SRP: standard utsalgspris

Skydd från extrema temperaturer

Det är oundvikligt att varje fordon används varje dag oavsett väder och lufttemperatur. Förstås påverkar det inte bara hur snabbt motor startas utan också dess funktion och främst är det förmåga att inte överhettas. En pålitlig vän här är radiator som omvandlar het kylvätska till svalare vätska. Med för att också vara i stånd att behålla dess flytighet ska kylmedel vara också beständig mot frysning. Därför tillverkas den delvis av glykol och andra tillsatser som tillåter att nå motorolja antifreeze alla håll i förbränningsmotor. Frostskyddsmedel är en 50/50 blandning med mineral, destillerat eller kranvatten. Det förhindrar också att kylaren rostar och håller vatten från förångning, eftersom frostskydd inte avdunstar.

Användning och underhåll

För att fungera korrekt måste det finnas tillräckligt med motorolja antifreeze i bilens radiator. Innan man öppnar locket på expansionskärlen ska man vara noga med att den kan har högt tryck pga. högre temperatur efter motorarbete. Efter att motor har kallnat brukar man öppna behållaren och titta hur mycket glykol är det där och om nivår är högre än linje. Eller om man saknar en speciell behållare så öppnar man bara locket på radiatorn och kollar om man kan se kylvätska där. Hur högt nivå än är ska frostskyddsmedel bytas minst vartannat eller tre år. Töm och spola kylsystemet, häll sedan ny antifreeze i rätt blanding i radiatorn tills rätt nivå är uppnådd.

Köp billigt

För att gynna regelbundet byte av kylmedel håller 123bildelar.se låga priser på alla motorolja antifreeze produkter. Oavsett volym får du din egen rabatt om du beställer hos oss. Men först titta på beskrivningar, jämför med liknande produkter och gör sitt val. Efter att man har betalat så erbjuder vi jätte snabbt leverans direkt till din dörr.