Hoppa till innehåll Hoppa til navigering

Köp 75W-90 Motorolja

24 resultat
*rek.: rekommenderat pris

Kvalitativ olja för växellåda

Trots att det inte händer någon förbränning i transmission, behover dessa delar också kvalitativ olja och helsyntetisk Castrol Syntrans är ett utmärkt alternativ. Växellådsolja 75W-90 ger bättre skydd mot slitage och repning vid arbete under extrema belastningar, såväl som pålitlig drift av synkroniseringsdon (jämfört med konventionella API-GL4 oljor). Rekommenderas för användning i växellådor som kräver olja av specifikation VW 501 50. Denna transmissionsolja skryter sig med att den är lämplig för växellådor som arbetar i par med differentialväxel, fördelningsväxellåda som kräver olja i specifikation API GL4.

Oljans fördelar

Castrol 75W-90 transmissionsolja är en universell olja för bilar som kräver API GL4 specifikation och inom den lovar oljan fina antinötningsegenskaper i kombination med beständighet mot extrema belastningar, för att inte tala om speciellt skydd av synkroniseringsdon. De bästa skyddsegenskaperna av Castrol Syntrans förlänger växellådans livslängd och förbättrar prestanda. Inte konstigt att växling förbättras, speciellt vid låga temperaturer. Oljan minskar driftstemperaturen av transmissionsdelar och ökar bränsleekonomin. Att olja inte bränner pga. värmeskydd garanterar delarnas renhet.

Välj och beställ

Om man behöver transmissionsolja i 75W-90 viskositetsklass så kan man välja lämplig typ i 123bildelar.se. Så kan man betala mer för välkänt varumärke och beställa Syntrans eller välja billigare alternativ Fuchs Titan Cytrac. Uppmärksamma priser som är lägre än i vanliga butiker. Bestäm dig först vad ska du köpa och i vilken volym, eftersom partiköp är mer gynnsamt eftersom erbjuder ännu lägre priser. Bara lägg varor i kundvagnen och fortsätt med betalning – order kommer att levereras inom 4 dagar.